POP-UP at Helsinki HookUp

pop-up at helsinki hookup

Pros attending ENJOI: Louie Barletta, Jerry Hsu, Cairo FosterNestor, JudkinsZack, WallinBarney, PageRyan, LayBen Raemers SKATE MENTAL:Matt Beach, Dan Plunkett, John Motta, Dennis Durrant SK8MAFIA: Wes Kramer, Taylor Surrey VANS europe: Sam Partaix, Alain Goikoetxea, Nassim Guammaz, Kris Vile HABITAT: Brian DelaTorre, Mark Suciu, Marius Syvänen, Silas Baxter Neill ETNIES: Ryan Pearce, Nick Garcia, Devine Calloway, Jose Rojo, Tyler Bledsoe, Christoph Wildgrube “Willow”, Axel Cruysberghs, Albert Nyberg World Industries: Jani Laitiala Plan B: Pat Duffy Osiris: Chad Bartie Girls: Louisa Menke, Sarah Meurle, Kristina Westad, Begoña Cortes Finns: Eniz Fazliov, Sami Miettinen, Eero Anttila, Jesse Turunen, Pirkka Pollari, Matias Stenman, Niko Ojanen, Tommi Puustinen, Miika Sandelin, Tommi Björk, Wille Mäkelä, Ronny Turpeinen, Samu Karvonen, Miki Tähtinen, Mikko Kivikoski, Olli Ilmonen, Simo Mäkelä, Tuukka Korhonen

Helsinki HookUp 2011